Kennismaken > Wachtlijst

 

Wachtlijst

Vanwege de tijdelijke beperkte huisvesting kunnen we op dit moment slechts een beperkt aantal leerlingen aannemen op onze school. Mocht het niet mogelijk zijn om uw kind direct aan te nemen, dan bieden wij de mogelijkheid om uw kind op de wachtlijst te plaatsen.

Soms komt er een plek vrij in een van onze groepen. Om uw kind op de wachtlijst te laten plaatsen, kunt u een e-mail sturen naar administratie@depauw.asg.nl met de naam en geboortedatum van uw kind, uw adresgegevens met telefoonnummer en eventuele opvanginformatie. Deze datum wordt dan als referentie gebruikt voor de volgorde op de wachtlijst. U ontvangt een bevestiging van plaatsing op de wachtlijst per e-mail. Zodra er een plek beschikbaar komt, nemen wij contact met u op.

Let op: Plaatsing op de wachtlijst geeft geen garantie voor plaatsing op onze school. Wij hanteren voorrangsregels voor kinderen die momenteel op de wachtlijst staan. Allereerst krijgen kinderen met oudere broers en/of zussen die al op De Pauw zitten voorrang. Daarna geven wij voorrang aan kinderen die binnen ons voedingsgebied wonen. Verder geldt deze voorrang ook voor kinderen die van buiten Almere naar ons voedingsgebied verhuizen. Het voorrangsrecht vervalt wanneer uw kind op een andere school binnen ons stadsdeel geplaatst is.